Mad sejlet hjem til dig

Her finder du vores udbud af mad hjemme ved dig. Om det er et større selskab eller en private dining så kan Kok og Kuller sørge for maden til jeres arrangement. Vi elsker at lave mad og kvaliteten er som du kender den i restauranten, men blot gjort klar så hyggen kommer hjem til jer.

Her finder du vores forslag, men hver gæst er forskellige og hver festlig begivenhed er anderledes, så tøv ikke - vi er til at snakke med!

Private Dining

Med Private Dining skaber vi ægte restaurantoplevelser hjemme hos jer. Det vil sige at i får alle fordelene ved et restaurantbesøg blot i jeres hyggelige hjem. Vi kan sørge for alt lige fra tallerkenen, maden derpå og vinen i glasset. Vi forbereder maden hjemmefra og overtager jeres køkken på aftenen til de sidste tilberedninger og anretninger, så i kan sidde tilbagelænet og nyde middagen. Vi tager opvasken, rydder op og gør rent efter os

Buffet fra Kok og Kuller

Kok og Kuller tilbyder mad til jeres næste sammenkomst hjemme hos jer selv om end det er den helt store fest eller den lille uhøjtidlige. Vores menuer er gældende fra 16 pers. hvor vi tager udgangspunkt i en lækker buffet med masser af spændende tilbehør og udsøgt fisk og nøje udvalgt kød.

Receptions menu

Receptionsmenuen er lavet med henblik på små lækre anretninger med masser af smag. Alle anretningerne er lavet i "finger-størrelse" så det er lige til at gå ombord i. Vi ved hvor vigtigt det er at jeres gæster får en god oplevelse, så vi gør os ekstra umage hver gang.

Brunch

Klassisk fiskebrunch med et twist. Du har måske hørt om Social dining eller delemad, det er vores brunch også. Vores brunch er lavet i små skåle som er til deling ved bordet. Der er masser af forskelligt udvalg som giver lidt til enhver smag