Catering fra Kok og Kuller

Mad hjem til jer fra hjertet af Esbjerg

Kok og Kuller tilbyder mad til jeres næste sammenkomst hjemme hos jer selv om end det er den helt store fest eller den lille uhøjtidlige. Vi laver mad med hjertet og kvaliteten er som du kender den i restauranten, bare pakket ned og klar til jeres fest. Vores menuer er gældende fra 16 pers. hvor vi tager udgangspunkt i en lækker buffet med masser af spændende tilbehør og udsøgt fisk og nøje udvalgt kød.

Alle forretter og desserter er portionsanrettet så i bestemmer selv hvor højtideligt i ønsker serveringen. Hovedrettet tager udgangspunkt i 3 forskellige hovedemner efter eget valg hvor der hertil er lækkert tilbehør.

Forret:
Vælg imellem

Syltet kuller på savojkål og rødløg, hertil en hjemmerørt yoghurt dressing med tang perler.
Moderne rejecocktail med håndpillede rejer, agurk stenbiderrogn og mynte.
Bagt torskeryg med syltede gulerødder og hertil en kørvelcreme
Rimmet laks med brændt porre og rygeostcreme

Kr. pr. person 50,-

Hovedret:
Vælg 3

Laksefilet med oliven, chorizo, mandler og lidt sød chili
Fiskeroulade i kål med persille, hvedekerner og rødbeder
Pighvar med persille, løg, kapers og kålrabi
”Torskehakkebøf” bagt med bacon i løg ragout
Rosa stegt oksestriploin med timian, peber og hvidløg
Lammekølle stegt med abrikos, persille, hvidløg og nødder (+35,-)
Vores porchetta stegt med rosmarin og hvidløg
Hanebryst bagt med fennikel og pære

Hertil spændende tilbehør:

4 slags spændende salat efter køkkenets valg
2 slags varme grønsagsretter efter køkkenets valg
2 slags kartofler efter køkkenets valg
2 slags sauce efter køkkenets valg

Kr. pr. person 180,- 

Dessert:
Vælg mellem

Tiramisu – Lækker Italiensk klassiker som oversat betyder kvik mig op
Braiseret ananas med karamel og chokolademousse

Kr. pr. person 50,-

 

Bestil bord