Det Sker

Herunder finder du vores events og aktiviteter i fremtiden. Vi glæder os til at se dig om bord!

Hver tirsdag

Skud-Dag

Fremover er tirsdag dagen for VORES stjerneskud.
Vi har givet både smag og råvarer et ekstra skud i denne klassiker.

Hjemmerørt tomatdressing med cognac, røget laks fra Wintherriet, perfekt dampet og pande-stegt frisk kullerfilet, håndpillede rejer med tangperler på smørristet surdejsbrød. En ægte klassiker med vores kærlighed og passion.
26. november - 21. december

Jul til Søs

Nu er Julen snart ved at ramme os og vi har lavet 2 lækre julearrangementer. Tirsdag til torsdag er der en 4-retters julemenu med et lille Kok og Kuller TWIST, og hver fredag & lørdag byder vi på den Dejlige Jul med alt inklusiv!
Husk at bestille jeres bord!
24. december 2019

Juleaftensmenu som TakeAway

Vores kokke vil så gerne bruge deres kokke håndværk på at gøre Jeres julemiddag til en rigtig god oplevelse, så vi har lavet en julemenu hvor alle forberedelserne er klar til jer, så i kun skal bekymre jer om julehyggen.
Bestil i god tid!
31. december 2019 kl. 19.00

Nytår på Kok Og Kuller

Alle sejl bliver sat, mens vi hylder året der er gået og sætter kurs mod nye og spændende togter i 2020. Vi fejrer årets sidste fest manér og byder på 5 helt specielle smagsoplevelser både på tallerkenen og i glasset. Så find det stiveste pus frem og lad os klare resten. Glæd jer, det bliver en fest!
Husk bordbestilling!
31. december 2019 kl. 11.00 - 13.00

Nytårs Take Away

Vi har klaret alt det bøvlede med indkøb og klargøring til årets nytårsmenu, så du bare skal sørge for anretningen, borddækningen og det gode selskab. Nytårsmenuen er lavet med et udgangspunkt i fisk, men der er også sneget lidt andet med i bifangsten! Så husk at bestille jeres nytårsmenu hos Kok Og Kuller.
Husk at bestille i god tid!
Januar 2020

Januar ❄️ Comfort Food

I årets koldeste måned trænger vi alle til hygge og dejligt hjemmelavet måltid til at fortrænge vinterdepressionen. Hvis du finder selskabet, så har vi hyggen og dejlig varm mad.
Husk bordbestilling!
11 - 15. februar

Dining Week 2020

Når Dining Week indtager landet igen i uge 7 har vi kreeret en lækker 3 retters menu der kan få mundvandet til at løbe. 

Husk at købe din billet for der bliver nok rift om pladserne!
Billeten skal købes igennem diningweek.dk
27. - 29. februar 2020

Fiske-Fang-Selv-Bord

En aften i Kok og Kullers verden!

Vi gentager succesen med vores Fiske-Fang-Selv-Bord! Vi serverer igen den 27. - 19. februar et overdådigt fiskebord med masser af små lækkerier.
Husk at bestille bord til denne smagsfest!