Den 9. - 18. august 2019

Esbjerg Festuge 2019

Skilt blahimmel lille

"Bagbord"

Under Esbjerg Festuge udvider vi fra Torsdag d. 15 til Lørdag d. 17 august med udendørs grillområde bag kutteren, i rustikke og hyggelige omgivelser. Her serveres få, men lækre fiskeretter fra grill og røgeovnen. Menuen er ikke forudbestemt, men bliver sat ud fra de dagsfriske fiskekvoter fra auktionen. Der bliver udelukkende sat fokus på det der bliver serveret i glasset og på tallerknen, så det er med høflig selvbetjening, og ingen bordreservation.

Den store FestMenu

Ydermere serveres der fra Tirsdag d. 13 til Lørdag d. 17 august en lækker og delikat 3 retters festugemenu i de fine omgivelser indenfor i restauranten. Menuen fås med vinmenu og alt der hører til en rigtig oplevelse på Kok Og Kuller.

Kr. pr. person 250,-

 

inkl. 2 afstemte vine

Kr. pr. person 400,-

 

Husk bordbestilling til denne FestMenu
Book bord til dette arrangement