Den 9. - 18. august 2019

Esbjerg Festuge 2019

Skilt blahimmel lille

"Bagbord"

Under Esbjerg Festuge udvider vi med vores festuge restaurant Bagbord fra torsdag d. 15 til lørdag d. 17 august med udendørs grillområde bag kutteren, i rustikke og hyggelige omgivelser. Her serveres få, men lækre fiskeretter fra grill og røgeovnen. Menuen er ikke forudbestemt, men bliver sat ud fra de dagsfriske fiskekvoter fra auktionen. Der bliver udelukkende sat fokus på det der bliver serveret i glasset og på tallerkenen, så det er med høflig selvbetjening, og ingen bordreservation.

FestMenu i FestUgen

Ydermere serveres der fra Tirsdag d. 13 til Lørdag d. 17 august en lækker og delikat 3 retters festugemenu i de fine omgivelser indenfor i restauranten. Menuen fås med vinmenu og alt der hører til en rigtig oplevelse på Kok Og Kuller

Laksetartar rørt med groft sennep og agurk

Brosme bagt med tørsaltet bacon hertil sauce Nage og nye kartofler

Creme Brulé med friske sommerbær og hindbærsorbet.

Kr. pr. person 250,-

 

inkl. 2 afstemte vine

Kr. pr. person 400,-

 

Husk bordbestilling til denne FestMenu
Book bord til dette arrangement