Jul til Søs

Serveres fra den 26. november til 21.december 2019

Andebryst

Nu er Julen snart ved at ramme os og vi har lavet 2 lækre julearrangementer, som både kan være gode til jeres aften ude, eller julefrokosten. Tirsdag til torsdag er der vores Glade Jul, en 4-retters julemenu med et lille Kok og Kuller TWIST, og hver fredag & lørdag byder vi på den Dejlige Jul med alt inklusiv!

Kok og Kullers Glade Jul

tirsdag - torsdag

Rimmet torsk med grønkålsfiskesuppe.

Risotto med svampe og ristede kammuslinger.

Rosastegt andebryst med kålrabimos og krebsesky.

Jule-Cheesecake med kirsebær. 

Kr. pr. person 300,-

Book Bord!

Kok og Kullers Dejlige Jul

Fredag & lørdag kl. 18.30 - 22.30

Æblebagt laks med vaniljesmørsauce og æblecocktail.

Rimmet torsk med grønkålsfiskesuppe.

Risotto med svampe og ristede kammuslinger.

Rosastegt andebryst med kålrabimos og krebsesky.

Jule-Cheesecake med kirsebær. 

Kaffe/te med hjemmebagt julesødt

Med risiko for slagside!

Fri-Fang-Selv bar af 4 udvalgte vine, øl fra husbryggeriet Jacobsen, vand med og uden bobler samt sodavand.

Kr. pr. person 600,-

Book Bord!

Husk at bestille jeres bord!
Bestil bord