Nytår på Kok Og Kuller

Årets sidste aften, og det skal fejres!

Fiskeben på væg

Alle sejl bliver sat, mens vi hylder året der er gået og sætter kurs mod nye og spændende togter i 2020. Vi fejrer årets sidste fest med manér og byder på 5 helt specielle smagsoplevelser både på tallerkenen og i glasset.

Vi går ombord kl. 19.00 og lukker og slukker kl. 23.30

Menu:

Hummer bagt med mandelsmør og mango   

Røget laks fra Wintheriet med brændt porre, rygeost og dehydreret æble

Cremet fiskesuppe med rimmet torsk, selleri crudite og senneps korn 

Tournedos Rossini Rossini af Freygaard naturkød, med caviar og lidt efterårs grønt  

Citron tærte med blåbær og mandler i romsirup 

Hertil nøje afstemte vine og til sidst stempelbrygget kaffe med petit four

Kr. pr. person 1010,-

Husk bordbestilling!
Book nu!