Privatlivspolitik

Med denne politik fortæller vi dig hvordan vi indsamler og behandler dine personlige oplysninger som dataansvarlig.

Brug af personoplysninger og sikkerhed

Personlige oplysninger dækker alle oplysninger, der kan bruges til at identificere en person, herunder for- og efternavn, alder, køn, privatadresse eller arbejdsadresse, e-mailadresse eller andre kontaktoplysninger jf. §3 stk. 1 i persondataloven.

Både i forbindelse med at du benytter vores website, men også i forbindelse med dine henvendelser, reservationer, køb og tilmeldinger til nyhedsbreve o. lign., indsamler og behandler vi en række sådanne informationer med dit udtrykkelige samtykke jf. §6 stk. 1 i persondataloven.

Du opretter en brugerprofil ved brug af vores onlinebooking til restaurant og aktiviteter, hvor vi herfra indsamler oplysning som fulde navn, adresse, post nr., telefonnr., samt e-mailadresse jf. §6 stk. 1 nr. 2 i persondataloven.

Personoplysninger bruges kun til det formål de er afgivet til, herunder at sikre at vi kan udføre vores services for dig. Oplysningerne bruges derudover til statistiske formål.

Ved at benytte dette website accepterer du, at vi behandler dine personoplysninger i henhold til denne privatlivspolitik.

Vi har truffet tekniske og organisatoriske foranstaltninger mod, at dine oplysninger hændeligt eller ulovligt bliver slettet, offentliggjort, fortabt, forringet eller kommer til uvedkommendes kendskab, misbruges eller i øvrigt behandles i strid med lovgivningen.

Hvis du ikke kan acceptere vores privatlivspolitik, bedes du undlade at benytte vores services.

Vores indsamling og behandling af personoplysninger

Du kan som regel tilgå websitet uden at fortælle os, hvem du er, eller give personlige oplysninger om dig selv. Vi har dog brug for visse personoplysninger for at kunne foretage reservationer og/eller levere nyheder og andre tjenester til dig.

Vi indsamler og behandler følgende oplysninger om dig:

-          Personoplysninger du opgiver i forbindelse med tilmelding til nyhedsbrev

-          Personoplysninger du opgiver i forbindelse med en reservation

-          Personoplysninger du opgiver i forbindelse med tilbagemelding

Vi indsamler kun de oplysninger, der er nødvendige for at levere den ydelse, som du efterspørger, samt for statistiske formål, i anonymiseret stad, til marketingsformål. Vi indsamler ikke personhenførbare oplysninger fra tredjemand om de besøgende.

De indsamlede personoplysninger opbevares på servere inden for EU. Nogle personoplysninger administreres af en 3. part (databehandler), som behandler personoplysninger på vores vegne i henhold til denne privatlivspolitik og den gældende lovgivning om beskyttelse af personoplysninger.

Oplysningerne opbevares i det tidsrum, der er tilladt i henhold til lovgivningen, og vi sletter dem, når de ikke længere er nødvendige. Perioden afhænger af oplysningens karakter og baggrunden for opbevaringen. Det er derfor ikke muligt at angive en generel tidsramme for, hvornår informationer slettes.

Videregivelse af oplysninger

Direkte personoplysninger afgivet til Kok og Kuller ApSvideregives ikke direkte til tredjemand. Dog vil vores databehandlere i nogle tilfælde have adgang til personoplysningerne.

Kok og Kuller ApS ejes af Fam. Bjerrum Holding ApS. Persondata samt personoplysninger kan deles indenfor virksomhedskoncernen ifølge med persondatalovens retningslinjer i henhold til varighed og omfang.

Statistikken anvendes udelukkende i opsummeret form, f.eks. til at se hvilke sider og browsere vores besøgende anvender mest.

For at kunne videreudvikle og forbedre vores website fører vi statistik over, hvordan de besøgende anvender sitet. Vi anvender Google Analytics til indsamling af besøgsstatistik og videregiver i den forbindelse IP-adresser til Google Analytics. Google kan videregive informationerne til tredjepart, hvor loven kræver dette, eller til tredjepart, som udfører opgaver for dem. Se privatlivsvilkårene for Google Analytics her.

Dine rettigheder

I henhold til den lov har du ret til at få adgang til, rette og gøre indvendinger mod oplysninger om dig.

Vi lægger stor vægt på, at dine personlige oplysninger er relevante og nøjagtige. Du kan kontrollere, tilføje eller opdatere de oplysninger, som du har givet os, ved at kontakte os på post@kokogkuller.dk

Du har ret til at få oplyst, hvilke personlige oplysninger vi har om dig, ved at kontakte os på post@kokogkuller.dk

Du kan også til enhver tid afmelde dig markedsføringskommunikation. Det kan du gøre ved at klikke på afmeldingslinket, som du kan finde nederst i hver e-mail fra os.

Bemærk, at vi kan sende dig servicemeddelelser, såsom administrative meddelelser om din konto eller transaktionsmeddelelser, der er relateret til en af dine reservationer. Du kan i øjeblikket ikke afmelde sådanne servicemeddelelser.

Hvis du vil klage over vores behandling af dine personoplysninger, har du også mulighed for at tage kontakt direkte til Datatilsynet.

 

Bestil bord